Mirësevini në Zentrum Regensdorf!

Në mbi 40 dyqanet e Zentrum Regensdorf gjeni gjithçka që ju nevojitet: Supermarketet e mëdha Migros dhe Coop, smarketi parafarmaci Müller, Orell Füssli, 10 dyqane mode, dy farmaci, Qualipet, Office World, një shërbim rrobaqepësie dhe çelësash dhe shumë të tjera ju ofrojnë gjithçka për t’u ndjerë si në shtëpi.

Një filial UBS, një qendër personale shëndeti, një park fitnesi, një hotel Mövenpick dhe filiali i postës Regendorf përmbledhin në mënyrë perfekte ofertën e plotë në „Zänti“ – dhe gjithçka direkt para pragut të shtëpisë.

E mira është afër jush
Zentrum Regensdorf është qendra më e madhe tregtare në të gjithë Furttal-in.

40 dyqane të specializuara nën një çati
E hëne deri e shtunë, ora 9 deri 20 Dyqanet ushqimore, ora 8 deri 20
Qendër shëndeti dhe fitnesi
Klinikë mjekësore, fizioterapi, mjekësi plotësuese dhe qendër fitnesi
Lehtësisht e arritshme
Stacione autobusi para qendrës (Linjat 451, 452, 485, 491) 850 vende parkimi, ora e parë falas 2 stacione karikimi elektrike
Miqësor për biçikletat
Zonë për parkim të shkurtër të biçikletave dhe stacion cargo bike në hyrje në Zentrumplatz
Qendër familjare
Karrocë blerje fëmijësh, vende parkimi për familjet, tavolinë e veçantë për ndërrimin e pelenave, dhomë për mëkimin e bebeve si dhe „Kinderbasteln“ (punë dore për fëmijë) një herë në muaj

Në formën e një dhurate të vogël mirëseardhjeje, kur vini në Regendsdorf merrni një herë të vetme për çdo familje një kartë dhuratë nga Zentrum Regensdorf me një vlerë 50 franka. Lejoni vetes ose njerëzve tuaj të dashur një kënaqësi të vogël. Përveç kësaj, parku i fitnesit në Zentrum Regensdorf ju ofron një kupon wellnes me 1 hyrje për deri në 2 persona me vlerë deri në 74 franka. Stakojeni dhe bëni qejf.


Presim me kënaqësi vizitën tuaj.

Shihemi në Zänti – qendra juaj në Regensdorf.